Hello nieuw CV.

Een compleet CV in een mooi jasje gestoken. Dat klinkt goed, toch? Je CV is je persoonlijke visitekaartje dat je achterlaat bij je toekomstige werkgever. Belangrijk dus dat je je CV zorgvuldig opbouwt. Hieronder maak jij het mogelijk, met een beetje hulp van ons. Gratis en voor niets.
Hoe werkt het
Je vult jouw gegevens in en deze worden vervolgens automatisch in een mooie layout gegoten. Je ontvangt je CV daarna per mail in PDF. Met jouw perfecte CV ben jij klaar om te solliciteren naar de ideale baan. Wil je toch nog wat wijzigen? Geen probleem. Je kunt jouw gegevens na de eerste versie weer aanpassen. Succes!

 • up
  down
  De naam van de opleiding, bijvoorbeeld "Werktuigbouwkunde"
  tooltip:Opleiding:niveau
  tooltip:Opleiding:diploma
  tooltip:Opleiding:instituut
  Periode - van:
  tooltip:Opleiding:periode van maand
  tooltip:Opleiding:periode van jaar
  Vermeld hier wat de belangrijkste vakken waren indien gewenst. Je laatst genoten opleiding, zet je bovenaan.
  tooltip:Opleiding:plaats
  Periode - tot:
  tooltip:Opleiding:periode tot maand
  tooltip:Opleiding:periode tot jaar
 • Heb je nog meer ervaring buiten jouw opleiding om?

  Gebruik dan de volgende items om jouw CV verder aan te vullen. Deze velden zijn niet verplicht om het formulier verder af te ronden.

 • Vermeld alleen de cursussen die van belang zijn. Plaats hier de meest recente cursus bovenaan. Heb je bijv. een VCA of BHV behaald?
  tooltip:Cursus:instituut
  tooltip:Cursus:jaar
  tooltip:Cursus:certificaat
  tooltip:Cursus:verloopdatum
 • up
  down
  Vermeld hier alleen werkervaring die van belang is voor je sollicitatie. Heb je nog weinig werkervaring? Vul dit dan aan met stages en afstudeeropdrachten. Deze zijn namelijk ook interessant voor je potentiële werkgever om te lezen. Bijbaantjes buiten je vakgebied kun je beter niet vermelden. Bijbanen binnen de branche waarin je solliciteert zijn wel van belang.
  tooltip:Werkervaring:werkgever
  Periode - van:
  tooltip:Werkervaring:periode van maand
  tooltip:Werkervaring:periode van jaar
  Vertel hier over je taken en verantwoordelijkheden en over projecten waaraan je gewerkt hebt. Ook behaalde topresultaten mag je hier aangeven. Dit mag puntsgewijs, zonder volzinnen en zonder in te gaan op je afgeronde projecten. Een absolute no go: geen werkzaamheden toevoegen. Een functie bij bedrijf A ziet er soms anders uit dan bij bedrijf B. Vermeld daarom altijd je werkzaamheden. Let op: stuur geen standaard cv dat niet aangepast is aan de functie waarop je solliciteert. Maak één algemene versie, die je vervolgens als basis inzet voor je aangepaste cv’s. Met de omschrijving van je werkzaamheden, kun je het verschil maken per sollicitatie.
  tooltip:Werkervaring:plaats
  Periode - tot:
  tooltip:Werkervaring:periode tot maand
  tooltip:Werkervaring:periode tot jaar
  tooltip: Werkervaring: additionele informatie
 • Stagiair(e) bedrijfsbureau bijvoorbeeld.
  tooltip:Stage:werkgever
  Periode - van:
  tooltip:Stage:periode van maand
  tooltip:Stage:periode van jaar
  Betrof het een meeloop- meewerk of afstudeerstage?
  tooltip:Stage:plaats
  Periode - tot:
  tooltip:Stage:periode tot maand
  tooltip:Stage:periode tot jaar
  tooltip:Stage:omschrijving
 • Heb je in het bestuur van je studievereniging gezeten? Of ben je trainer van een voetbalteam? Benoem dit soort zaken zeker. Het zegt veel over je persoonlijkheid.
  tooltip:Nevenactiviteit:werkgever
  Periode - van:
  tooltip:Nevenactiviteit:periode van maand
  tooltip:Nevenactiviteit:periode van jaar
  tooltip:Nevenactiviteit:plaats
  Periode - tot:
  tooltip:Nevenactiviteit:periode tot maand
  tooltip:Nevenactiviteit:periode tot jaar
  tooltip:Nevenactiviteit:omschrijving
 • Hier vermeld je kort en bondig al je automatiseringskennis. Vergeet hierbij vooral niet aan te geven wat je niveau is. Overdrijf niet in je automatiseringskennis. De kans is groot dat je spoedig door de mand valt. Vermeld geen software die iedereen kent of die niet van toegevoegde waarde zijn zoals MS Office of Word. Zijn er persoonlijke vaardigheden die je goed beheerst? Dan kun je deze hier aantonen. Voorbeelden van persoonlijke vaardigheden zijn: samenwerken in een team, leiding geven, onderhandelen, oplossingsgericht, beslissingen nemen, luisteren, verkopen enz.
  tooltip:Vaardigheid:niveau
 • tooltip:Taal:naam
  tooltip:Taal:niveau
 • Hobby’s kunnen veel zeggen over je persoonlijkheid. Loop je bijvoorbeeld marathons? Dan heb je in elk geval doorzettingsvermogen en een ijzeren discipline. Of ben je een verdediger op het voetbalveld? Vermeld dat dan en verwijs ernaar in je sollicitatiebrief. Het geeft namelijk aan dat je een teamplayer bent met lef en doorzettingsvermogen.
 • Heb je ergens prettig gewerkt? Bel deze oud-werkgever gerust en vraag of je hem/haar als referentie op mag geven. Je weet nu meteen of hij/zij een goed woordje voor je zal doen.
  tooltip:Referentie:telefoon
  tooltip:Referentie:contactpersoon
  tooltip:Referentie:e-mailadres
 • Het toevoegen van een persoonlijke omschrijving geeft je wat extra ruimte om over jezelf te vertellen, naast de inhoud van je motivatiebrief.